Знайшов винних серед підлеглих: Путін зняв із себе відповідальність за ситуацію у Курській області

Російський диктатор Володимир Путін відмовився брати на себе відповідальність за провал в обороні Курської області після втрати контролю над частиною її територій, зазначають Патріоти України.

Обговорюючи під час наради питання безпеки у даному регіоні РФ після заходу туди українських військ, глава кремлівського режиму знову вирішив перевести всі стрілки на своїх підлеглих, ніби сам він жодного стосунку до ситуації, яка склалася, не має.

За словами Путіна, те, що близько 90 населених пунктів і понад 1200 квадратних метрів російського прикордоння опинилися під контролем ЗСУ, є проблемою силових структур і місцевої адміністрації, а сам він тут нібито взагалі ні до чого.

«Що стосується питань безпеки, це проблеми, які лежать у зоні відповідальності силових структур… Сподіваюся, що взаємодія між місцевими, регіональними органами влади, урядом, силовими відомствами налагоджена, і це теж зіграє свою позитивну роль у досягненні тих цілей, які у нас тут стоять», — заявив «вождь глибинного народу», намагаючись якомога далі дистанціюватися від такої незручної для нього теми.

Утім, скільки б Путін не старався перекласти відповідальність за свій провал в Україні на силовиків і регіональних чиновників, за результатами соцопитувань, росіяни вважають, що наступ ЗСУ у Курській області є його особистим провалом.

В Одесі спіймали чергового агента росіян, який фіксував наслідки атак та "зливав" локації ЗСУ (фото)

п’ятниця, 23 серпень 2024, 13:30

Правоохоронці викрили агента РФ, який "зливав" локації Сил оборони та фіксував наслідки подвійного ракетного удару по Одесі. Про це інформує Офіс Генпрокурора, передають Патріоти України. Зазначається, що житель Одеси займався розвідувально-підривною р...

Знайшов винних серед підлеглих: Путін зняв із себе відповідальність за ситуацію у Курській області

п’ятниця, 23 серпень 2024, 12:15

Російський диктатор Володимир Путін відмовився брати на себе відповідальність за провал в обороні Курської області після втрати контролю над частиною її територій, зазначають Патріоти України. Обговорюючи під час наради питання безпеки у даному регіоні...