"Знак СС та "Слава Україні!": Цаплієнко показав, як НЗФ здійснюють провокації на Донбасі (фото)

Члени НЗФ, вбиваючи мирних жителів російською зброєю, маскуються під українців, налаштовують місцевих проти України.

Український кореспондент Андрій Цаплієнко показав, як незаконні збройні формування здійснюють провокації на Донбасі, передають Патріоти України.

«Міна ПОМ-2 відноситься до тих, які неможливо розмінувати. Її знешкоджують способом підриву, або просто зривають. Головне не торкнутися датчика цілі і не опинитися в радіусі суцільного ураження. Ця міна - не тільки летальна зброя, а й інформаційна. Ця деталь, схожа на банку пива або мінералки, називається «носій міни», - пише журналіст на своїй сторінці в соцмережі.
Деталь на фотографії була частиною ПОМК, яку скинули з повітря. Міна пробила дах в одному з прифронтових будинків в Зайцевому, розповідає Цаплієнко. За його словами, під час вибуху, за будь-яких обставин, ця деталь залишається цілою. «І ось уявіть собі, що хтось із місцевих після вибуху знаходить цю залізяку, і читає на ній: "Наша земля Україна, слава нації, смерть ворогам". Ще знак СС", - обурений кореспондент.
Тобто, за словами журналіста, члени НЗФ, вбиваючи мирних жителів російською зброєю, маскуються під українців, налаштовують місцевих проти України. «І шукають спосіб створити міф про ще одного "розіп'ятого хлопчика". Чи не для того, щоб він став приводом для повномасштабного російського вторгнення?», - задається питанням Цаплієнко.

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...

Ворог не припиняє атак: Росія знову уразила інфраструктурний об'єкт в Одесі

субота, 20 квітень 2024, 9:52

Військові уточнили наслідки атак Росії у ніч на 20 квітня - ворог атакував балістикою промислову інфраструктуру Запоріжжя та уразив інфраструктурний об'єкт в Одесі, передають Патріоти України. Деталі: Зазначається, що промислову інфраструктуру Запоріж...