Знак з неба? У Росії блискавка ударила в хрест відомого собору (відео)

У Санкт-Петербурзі (Росія) блискавка вдарила в хрест Ісаакіївського собору. Також під час бурхливої негоди в місті постраждало двоє осіб, передають Патріоти України.

На відео з блискавкою показано, що як з навислої хмари з'явилася блискавка, яка вдарила точно в верхівку будівлі. Як передає ТАСС, люди постраждали під час грози через падіння на них слабозакріпленої конструкції.

Також в мережі показали відео удару блискавки в найвищий хмарочос Росії і Європі – Лахта-центр (висота 462 м), а висота Ісаакіївського собору – 102 м. Додамо, що міські служби повідомили, що через стихію в місті відбулися падіння дерев і навіть світлофорів.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....