"Знаменитий" окупант "Чмоня" потрапив під обмін - він був у полоні з початку березня

Освітянин-окупант із Горлівки Андрій Рязанцев на прізвисько "Чмоня" потрапив під обмін полоненими. Уродженця Донеччини, якого захопили ще 1 березня, обміняли на українських захисників, передають Патріоти України.

Про те, що обличчя "другої армії світу" вирушило "додому", повідомляють Telegram-канали. У мережі з’явилося відео із полоненими загарбниками.

Нагадаємо, що 1 березня 2022 року поблизу Горлівки наші військовослужбовці взяли в полон групу солдатів одного з мотострілецьких підрозділів війська РФ. Серед полонених виявився і Рязанцев, якого хтось із користувачів соцмереж охрестив "Чмонею".Саме йому випала можливість стати обличчям сучасного російського військового – мародера, вбивці, ґвалтівника. Завдяки його фотографії збірний образ московського солдата-"Рембо", якими характеризували своїх військових пропагандисти, вмить перетворився на "Чмоню".

Користувачі мережі стали використовувати його для розвіювання міфів про "могутню" ворожу армію РФ. З фото окупанта монтували відео, де фотошопили його у різні сцени та обставини, висміюючи у такий спосіб плани країни-агресора "захопити" Україну.А 28 червня уережі з'явилося відео із загоном полонених російських окупантів, яких обміняли на українських захисників. Серед них впізнали і "Чмоню".Зауважимо, що 28 червня Координаційний штаб із питань поводження з військовополоненими провів черговий обмін за формулою 17 на 15. Додому повертаються 16 українських військовослужбовців та один цивільний.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...