Зняла прапор РФ, який повісили на її балкон: У Донецьку найманці викрали жительку Іспанії (відео)

Чоловік Євгенії Лукієнко повідомив, що йому вдалося додзвонитися в так зване "Ворошилівське відділення міліції Донецька" але там йому відповіли, що нічого не знають про інцидент.

3 червня в Донецьку бойовики "ДНР" викрали громадянку Іспанії, яка є уродженкою міста. Як повідомляють місцеві ЗМІ, викрадена є дружиною громадянина Іспанії, передають Патріоти України.

Євгенія Лукієнко (нині Євгенія Йєпес-Вінуеса), 1966 року народження, має посвідку на проживання в Іспанії і живе там в останні роки. У грудні 2019 року вона приїхала до Донецька відвідати родичів. В окупованому місті вона була змушена затриматися через карантин.

"Незадовго до введення карантину, Євгенія приїхала в Донецьк, але виїхати назад не змогла через закриття лінії розмежування. Тиждень тому бойовики "ДНР" розвісили по всьому центру міста російські прапори, і один триколор без запитань повісили на балкон Євгенії. Жінка прапор прибрала, так як дозволу свого на це не давала. А через день до неї вломилися озброєні люди і забрали з собою. Місцезнаходження Євгенії на даний момент невідомо", - пише в мережі блогер Денис Казанський.

Чоловік Євгенії Лукієнко повідомив, що йому вдалося додзвонитися в так зване "Ворошилівське відділення міліції Донецька" але там йому відповіли, що нічого не знають про інцидент.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...