Знімає відповідальність: Путін закликав не звинувачувати його у прориві на Курщині, це проблеми силовиків, - Politico

Російський диктатор Володимир Путін поклав відповідальність за прорив кордону на "силові структури". Про це пише Politico, передають Патріоти України.

"Президент Володимир Путін звернувся до російського регіону, де Україна захопила понад 1000 квадратних кілометрів території: "Не звинувачуйте мене".

Виступаючи в режимі відеоконференції на нараді російських політиків, зокрема губернаторів Курської, Бєлгородської та Брянської областей, Путін сказав, що "питання безпеки", які виникли в Курську, є "проблемами, за які відповідають силовики", - йдеться в матеріалі.

Путін сказав, що Москва працюватиме з "місцевою і регіональною владою" і "силовими структурами", щоб "сприяти досягненню тих цілей, які ми перед собою ставимо".

Символічний, але важливий крок: ЗСУ встановили синьо-жовтий стяг у тимчасово окупованих Олешках (відео)

п’ятниця, 23 серпень 2024, 20:02

До Дня прапора України військові ЗСУ за допомогою БпЛА встановили синьо-жовтий стяг у самому центрі окупованого міста Олешки на лівобережжі Херсонщини. Про це повідомили на сторінці 124-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ у п’ятницю, 23 серпня...

"А хто ви такий?": Помічник Трампа потрапив у незручну ситуацію з продавчинею пончиків

п’ятниця, 23 серпень 2024, 19:53

Помічник Дональда Трампа, сенатор з Огайо Джей Ді Венс в рамках зустрічі з виборцями прибув у штат Джорджія, де з ним трапився кумедний конфуз із продавчинею пончиків. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти України. Як пишуть журналісти, у штаті Дж...