“Знімаю свій "Епікур" з продажу. Інакше ваші ж гроші підсилять для вас же загрозу війни!": Засновник куроводного бренду відреагував на придбання Добкіним акцій однієї з птахофабрик компанії

Нехай запроданець несе яйця власною гузкою

Засновник бренду “Епікур” Олексій Коваленко оголосив про зупинку виробництва продукції. Про це бізнесмен повідомляє на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

“Знімаю свій “Епікур” з продажу. Інакше ваші ж гроші підсилюють для вас же загрозу війни! Питання в Михайлі Добкіні, який нещодавно став акціонером “Володимир-Волинської птахофабрики”. Тут до його появи під своєю ліцензією і зі своєю епі-командою я налагодив виробництво курятини без антибіотиків і всякої гидоти для тм “Епікур”, – пише Коваленко.

Він зазначив, що дізнався від журналістів-розслідувачів, що Добкін не тільки веде токсичну риторику, але мова вже і про співпрацю з “ЛНР” і Росією.

“Вже не слова, а справи. Настільки цинічні стосовно України, що я негайно ставлю крапку на “Володимир-Волинській птахофабриці” по “Епікур”, – підкреслив він.

Коваленко уточнив, що на цій же фабриці Добкін виробляє продукцію під брендом “Чебатурочка” і засновник “Епікуру” не має на нього впливу. Він додав, що вже анулював ліцензію виробнику і готує офіційні повідомлення торговим мережам про припинену ліцензію на “Епікур”.

Коваленко нагадав, що в інтерв’ю для Forbes вже говорив про те, що робив кроки, щоб не мати справ із Добкіним. Бізнесмен планував впровадження технологій “Епікур” на інших виробництвах і безшовне перенесення виробництва і постачання.

“Так і дію… але в такій ситуації чекати не можу. Люди цінніші грошей. Репутація цінніше грошей. Цінності цінніші грошей”, – акцентував Коваленко.

Пізніше він повідомив, що не кидає членів команди виробництва і тих, кого звільнять або хто захоче піти сам. Він готовий прийняти їх у свою команду або допоможе знайти роботу серед свого бізнес-оточення.

“Пишіть мені в дірект, кому подобалося працювати зі мною в тій атмосфері драйву від челенджів, відваги до божевілля! Команда була створена найкрутіша! Боляче дивитися, як вона розсипається!” – підсумував Коваленко.

Тактика стала "гнучкою": Росія перехопила ініціативу на фронті, але ЗСУ демонструють "стійку оборону", - німецький генерал

четвер, 28 березень 2024, 9:57

Глава ситуаційного центру по Україні при міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг оцінив поточну ситуацію на фронті, вказавши, що росіяни перехопили ініціативу на суші та в повітрі, однак українські сили демонструють "стійку та ст...

Росія готує новий наступ: Наступні 5-8 місяців можуть стати вирішальними в війні в Україні, - The Economist

четвер, 28 березень 2024, 9:55

Протягом найближчих кількох місяців, російська окупаційна армія може посилити свій наступ. Водночас Україна зіткнулася з проблемами зі зброєю, мобілізацією та будівництвом оборонних споруд, передають Патріоти України. Про це пише The Economist. Українс...