"Знімати водіїв із рейсових автобусів неприпустимо": Шмигаль звернувся до Міноборони через методи працівників ТЦК

Співробітники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки не повинні забирати водіїв автобусів до військкомату просто під час рейсу. Такі інциденти є недоречними й не повинні повторюватися, передають Патріоти України.

Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у п'ятницю, 23 серпня, під час години запитань до уряду у Верховній Раді. Прем'єр пообіцяв поговорити про це із представниками Міністерства оборони, щоб ті роз'яснили ситуацію співробітникам військкоматів.

"Коли знімають ТЦК водіїв із бусів... Також неприпустима ситуація, коли їде просто рейсовий автобус і водія забирають", – визнав Шмигаль. Він проведе бесіду зі співробітниками МО на цю тему. "Я попрошу Міноборони попрацювати із ТЦК, щоб такі речі не повторювалися", – заявив глава уряду.

На концерті Кобзона підвищений аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати ворога станом на 27 серпня

вівторок, 27 серпень 2024, 8:07

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.08.24 орієнтовно склали:

Пекін та Київ тішаться, Москва скреготить зубами: Гарріс обходить Трампа і збільшує шанси демократів на вибори у Конгрес

вівторок, 27 серпень 2024, 7:59

Демократи цієї осені знов можуть отримати більшість в палаті представників та Сенаті. Віцепрезидентка Камала Гарріс має 55% шансів перемогти колишнього президента Дональда Трампа у президентських перегонах в США. Про це свідчать результати прогнозу Dec...