Знов гроші розікрали? У РФ почали встановлювати дивні "ангари" для захисту бойових літаків від дронів (фотофакти)

У мережі з'явилися фото споруди, якою Росія збирається захищати свої літаки від атак дронів. Як пишуть Z-пропагандисти, цю конструкцію спорудили в екстреному порядку та встановили буквально за пару днів. Повідомляється, що розміри дозволяють використовувати це рішення практично для всіх літаків тактичної авіації та деяких типів вертольотів.

При необхідності спереду і ззаду можна додати фіранки, просочені вогнетривкими речовинами.

Але, щоб поставити цей захист для кожного російського літака, потрібні гроші. Орієнтовна ціна одного такого «ангару» коливається близько 10 млн. рублів.

Раніше повідомлялося, що на військовому аеродромі «Енгельс» у Саратовській області окупанти вигадали новий спосіб, щоб захистити бомбардувальники Ту-95 від атак дронів – їх обкладають покришками для автівок.

Нагадаємо, у ніч на 30 серпня у районі псковського аеродрому пролунали вибухи у районі аеродрому «Хрести». Унаслідок атаки безпілотників пошкоджено чотири військові літаки Іл-76.

Поблизу аеропорту дислокується 334-й військово-транспортний полк. Він є аеродромом спільного базування: як цивільних, і військових літаків.

За попередніми даними, в атаці на псковський аеропорт брало участь понад 10 безпілотників.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...