Знов провокують ультрарадикали з Росії: На акції проти Порошенка помітили дивний нюанс

Організатори акції теж можуть бути із РФ?

Ультрарадикали, які були помічені під ДБР. Фото: Facebook Артема Фурманюка.

На акції протесту проти п'ятого президента України Петра Порошенка під будівлею ДБР були помічені ультрарадикальні активісти Сергій Боцман Коротких (Малюта), Микита Одіссей Макєєв і Дмитро Кухарчук. При цьому перші двоє є вихідцями з Росії, пише журналіст Радіо Свобода Артем Фурманюк на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Що на вчорашній акції біля будівлі ДБР робив в натовпі одіозний Сергій Боцман Коротких? Чому проти Порошенка виступають майже винятково представники ультрарадикальних кіл: вихідці з Рашки - Боцман Малюта, Микита Одіссей Макєєв, і українець Дмитро Кухарчук, який ще кілька років тому завзято зігував на вітчизняних стадіонах, а зараз на відео додумався пообіцяти власноруч, замість Зеленського, посадити Порошенка в тюрму?" - задається питанням він.

На доказ своїх слів Фурманюк оприлюднив відповідні фото і відео, які підтверджують як участь в мітингу неоднозначних особистостей, так і їхню сумнівну репутацію.

Нагадаємо, Сергій Коротких є керівником так званих Національних дружин. Раніше він проходив службу в школі КДБ Росії, а також воював на Донбасі в складі Азова. Також Коротких був членом організації Російська Національна Єдність і Націонал-Соціалістичного Товариства РФ. Що стосується Кухарчука, то раніше його звинуватили в побитті ветерана АТО за вигук Слава Україні! в розважальному закладі у Черкасах. В результаті конфлікту чоловікові зламали щелепу.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...