Знов прийшли за Порошенком: ДБР проводить обшуки на заводі "Кузня на Рибальському" і " Богдан Моторс"

Державне бюро розслідувань проводить обшуки в ряді вітчизняних підприємств. Зокрема, слідчі дії проводяться на ЗАТ "Завод" Кузня на Рибальському" та підрозділах ВАТ "АК "Богдан Моторс". Про це розповіла спікер ДБР Ольга Чіканова, зазначають Патріоти України.

За її словами, обшуки на підприємствах проходять в рамках кримінального провадження за фактами закупівлі Міністерством оборони України військової техніки, обладнання та послуг неналежної якості та за завищеними цінами.

Співробітники Держбюро розслідування проводять обшуки на ряді підприємств у Києві та інших областях.

У ході досудового слідства вивчаються обставини: перевищення влади посадовими особами Міноборони, що пов'язано з безпідставним завищенням вартості товарів і послуг та постачання до підрозділів ЗСУ в особливий період неякісної продукції, що не відповідає вимогам державних стандартів.

Джерело: РБК-Україна

"Асоціації пацієнтів із психічними розладами вас не вистачає": Безугла показала свою повістку

четвер, 18 квітень 2024, 23:14

Одіозна нардепка Мар'яна Безугла продовжує виводити користувачів на емоції. Так, вона показала свою повістку. Про це народна депутатка Мар'яна Безугла написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. "Знайшла свою повістку", – написал...

"Відкрию невеличку таємницю": Кулеба заявив, що Нідерланди не єдині, хто зараз готовий купити Patriot для України

четвер, 18 квітень 2024, 22:44

Нідерланди не єдині, хто готовий просто зараз викупити батарею ППО Patriot для подальшої передачі Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. . «Відкрию невеличк...