Знову "бавовну" завезли: У Бєлгороді спалахнула масштабна пожежа, у небо здіймається густий дим

Неспокійним став ранок і для мешканців Бєлгородської області. Спочатку там повідомили про звуки вибухів. Невдовзі мережею почали поширювати відео з масштабною пожежею. З самого ранку про "бавовну" повідомили у тимчасово окупованому Севастополі. Там місцева "влада" бідкалася на буцімто атаку дронів. Тепер же гаряче стало у Бєлгородської області, звідки регулярно обстрілюють Харківщину. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеві пабліки.

Не вибухи, а буцімто робота ППО

У місцевих телеграм-каналах спочатку повідомили, що над областю щось знову дуже "гучно". Тоді ж попередньо повідомляли про роботу ППО. Відомо, що після вибухів з ладу вийшла лінія електропередач.

Нагадаємо, що по факту дійсно може працювати ППО. Адже системи С-300, якими ворог регулярно обстрілює Україну, призначені саме для протиповітряної оборони. Але є одне "але".

О 08:39 надійшло повідомлення про вибухи у Бєлгородській області, і саме в цей час лунала повітряна тривога на Харківщині. Це означає, що одна з ракет ворога, якою він намагався атакувати Україну, не долетіла. Далі розповімо, де вона впала та що стало наслідками цього.

Спалахнула масштабна пожежа

А ось і результати цієї так званої роботи ППО. Як зазначають місцеві мешканці, спочатку вони чули потужний звук, який нагадував вибух. Після цього спалахнула масштабна пожежа. Вона сталася у Яковлівському районі Бєлгородської області.

Ясна річ, що відразу ж мережею почали ширити відео з наслідками буцімто роботи російської ППО. На одному з роликів чути сам вибух, а також видно ударну хвилю. Інші ж демонструють, наскільки красиво й ефектно палає.
Джерело: 24 канал

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...