Знову "магія цифр": Гайдай розповів про вказівки Путіна для генералів

За інформацією голови Луганської ОВА Сергія Гайдая, Путін віддав генералу російської армії Дворнікову два накази, які потрібно виконати до 10 червня. Це або захопити Сєвєродонецьк, або перерізати трасу Лисичанськ-Бахмут. Про це очільник області розповів в інтерв'ю "Суспільному", передають Патріоти України.

"Генерал Дворніков, це генерал російської армії, який замінив Герасименка, отримав вказівку або захопити Сєвєродонецьк, або перерізати трасу Лисичанськ-Бахмут до 10 червня. За останні дні нашим захисникам вдалось все ж таки посунути росіян в Сєвєродонецьку, відтак місто поділене на дві частини, але навпіл, не так, як було раніше, водночас і кількість обстрілів зросла. Вони знищують всю територію, яка контролюється українцями. Повністю", - сказав посадовець.

За даними Міністерства оборони Британії, контрнаступ українських захисників у Сєвєродонецьку звів нанівець попередній наступальний прорив окупантів. Бої за місто тривають.

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...