Знову недобрий вечір: У Дніпрі пролунали декілька гучних вибухів

У Дніпрі, 29 вересня, пролунали вибухи, в місті оголосили повітряну тривогу. Про це повідомляє "Суспільне", передають Патріоти України.

"У Дніпрі чути звуки вибухів", - йдеться у повідомленні.

Через три хвилини місцеві мешканці почули ще звуки вибухів. В місті оголошено повітряну тривогу

Згодом про вибухи також повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов. "Чекаємо на офіційні роз'яснення від військової адміністрації", - заявив Філатов.

Зауважимо, що 29 вересня минулої ночі Росія теж завдала ракетного удару по Дніпру. Одна з ракет влучила на територію ринку. На місці прильоту виявили воронку діаметром 7 метрів. Внаслідок цього був зруйнований торгівельний павільйон, ангари, а також понівечені торгівельні майданчики.

Також в результаті удару були зруйновані 50 пасажирських автобусів та 10 вантажних автомобілів. На місці виявили 3 осередки пожежі загальною площею 20 метрів квадратних.

Інша ракета влучила в приватний житловий сектор Дніпра. На місці прильоту виявили воронку діаметром приблизно 10 метрів і глибиною понад 7 метрів. Загалом пошкодили 61 приватний житловий будинок, 4 житлові будинки повністю зруйновані. Ціла родина з чотирьох осіб загинула, зокрема діти.

Небо стане захищенішим: Остін сказав, скільки літаків F-16 отримає Україна у 2024 році

субота, 27 квітень 2024, 9:44

Протягом 2024 року Україна отримає більше ескадрильї американських винищувачів F-16. Вони прибуватимуть разом із пілотами та обслуговуючим персоналом, передають Патріоти України. . Про це заявив голова Пентагону Ллойд Остін на засіданні 21-го засіданн...

Не хотіли захищати рідну Україну - стали м'ясом для держави-агресора: Стало відомо, скільки шахтарів, що залишились в окупації росіяни забрали на війну

субота, 27 квітень 2024, 9:32

Щоб простимулювати гірників іти вбивати вільних українців, окупанти закрили майже всі шахти Донбасу, залишивши сім''ї аполітичних кротів без засобів існування. Російські загарбники мобілізували на тимчасово окупованій частині сходу України майже 60 про...