Знову одруківка? Британські посадовці випадково надіслали секретні листи країні-союзниці Росії

Міністерство оборони Великої Британії розпочало розслідування після того, як через одруківку електронні листи з секретною інформацією замість Пентагону були надіслані Малі, країні-союзниці Росії, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що електронні листи були призначені для армії США, яка використовує доменне ім'я .MIL, але через пропуск букви «I» повідомлення надійшли до західноафриканської держави Малі з ідентифікатором .ML.

Представники оборонного відомства Британії стверджують, що електронні листи не містили інформації, яка могла б поставити під загрозу оперативну безпеку, а одруківка спричинила відправку не за адресою лише невеликої кількості електронних листів.

«Ми розпочали розслідування після того, як невелику кількість електронних листів було помилково перенаправлено на неправильний домен електронної пошти», — сказав представник МО Британії.

«Ми впевнені, що вони [листи] не містили жодної інформації, яка могла б поставити під загрозу оперативну безпеку або технічні дані», — додав він.

Речник МО Британії заявив, що вся конфіденційна інформація, яку використовує урядовий департамент Британії, «розповсюджується в системах, розроблених для мінімізації ризику неправильного введення». При цьому саме відомство постійно переглядає свої процеси і зараз виконує роботи з покращення управління інформацією з метою запобігання втраті даних і контролю за конфіденційною інформацією.

Джерело: ВВС

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...