Знову одруківка? Британські посадовці випадково надіслали секретні листи країні-союзниці Росії

Міністерство оборони Великої Британії розпочало розслідування після того, як через одруківку електронні листи з секретною інформацією замість Пентагону були надіслані Малі, країні-союзниці Росії, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що електронні листи були призначені для армії США, яка використовує доменне ім'я .MIL, але через пропуск букви «I» повідомлення надійшли до західноафриканської держави Малі з ідентифікатором .ML.

Представники оборонного відомства Британії стверджують, що електронні листи не містили інформації, яка могла б поставити під загрозу оперативну безпеку, а одруківка спричинила відправку не за адресою лише невеликої кількості електронних листів.

«Ми розпочали розслідування після того, як невелику кількість електронних листів було помилково перенаправлено на неправильний домен електронної пошти», — сказав представник МО Британії.

«Ми впевнені, що вони [листи] не містили жодної інформації, яка могла б поставити під загрозу оперативну безпеку або технічні дані», — додав він.

Речник МО Британії заявив, що вся конфіденційна інформація, яку використовує урядовий департамент Британії, «розповсюджується в системах, розроблених для мінімізації ризику неправильного введення». При цьому саме відомство постійно переглядає свої процеси і зараз виконує роботи з покращення управління інформацією з метою запобігання втраті даних і контролю за конфіденційною інформацією.

Джерело: ВВС

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...