Знову ототожнили агресора і жертву: Amnesty International випустила конверти, де українець обіймає росіянина (фото)

Міжнародна правозахисна організація оголосила збір коштів для росіянки Саші Скочиленко і для цього випустила конверт із зображенням обіймів персонажів у кольорах прапорів України та Росії. Про це повідомляє Visegrád 24, передають Патріоти України.

Міжнародна правозахисна організація Amnesty International UK закликає надіслати від 15 до 45 фунтів стерлінгів, аби "чинити тиск на російський уряд" у справі росіянки Саші Скочиленко, "в’язня совісті в Росії". Для цього організація випустила спеціальні конверти із зображенням обіймів українця з росіянином.

"Вони знову повертаються до цього. Аmnesty просто не можуть утриматися від того, щоб ототожнити агресора і жертву. Просто візьміть свої сумки та йдіть. Настав час звільнятися AgnesCallamard (Агнес Калламар. - очільниця Amnesty International. - Ред.)", – йдеться у повідомленні.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...