Знову покурили? У російській військовій частині стався вибух, є загиблі

У Володимирській області РФ на території військової частини стався вибух, унаслідок якого загинули чотири особи. Про це в середу, 22 червня, повідомляє російське агентство ТАРС із посиланням на представника відділення швидкої допомоги, передають Патріоти України.

За даними видання, інцидент стався на складі боєприпасів у селищі Барсове. Вибух снаряда призвів до загибелі чотирьох людей — трьох російських військових та одного працівника складу.

Також одна людина отримала поранення середньої тяжкості — вона знаходиться в реанімації. Телеграм-канал 112 зі свого боку повідомив, що під час вибуху постраждали чотири особи, трьом з яких медична допомога була надана на місці.

У пресслужбі Західного військового округу РФ агентству "РИА Новости" уточнили, що снаряд розірвався під час навантаження боєприпасів.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...