Знову "покурили": В окупованому Мелітополі трапилася "бавовна" в районі аеродрому - було чутно детонацію БК (відео)

Тимчасово окупований російськими військами Мелітополь на Запоріжжі вночі 2 вересня прокинувся від потужних вибухів, а згодом там кілька годин детонував боєкомплект загарбників. Воїни ЗСУ разили вогнем одразу дві ворожі локації, передають Патріоти України.

Про "бавовну" повідомило українське інформагентство "РІА-Мелітополь", інформацію підтвердив мер міста Іван Федоров. А ось російські пропагандисти спробували виправдатися за нічні гучні звуки.Перші вибухи пролунали близько 01:50 п’ятниці. Місцеві заявили про прильоти, слідом за якими у районі аеродрому почав детонувати боєкомплект до озброєння військових РФ.

"Салют" мелітопольці зняли на камеру. Вони зазначили, що російським окупантам влаштували чергову вибухову ніч, і пожартували про роботу "хваленої" російської ППО. "Ну що, Мелітополь, спите? Дуже голосно", "Ось як зараз палає", "БК, звичайно, детонує чітко", – коментували в мережі.

Мер міста Іван Федоров підтвердив інформацію про ще одну пекельну ніч для окупантів у Мелітополі та ювелірну роботу ЗСУ. За попередніми даними, зафіксовано влучання одразу по двох ворожих локаціях.

"Перша – склад боєприпасів у районі аеродрому, який окупанти вже вкотре безуспішно намагаються відновити. Влучили настільки точно, що детонувало ще декілька годин після вибуху. Щодо другої уточнюємо інформацію", – написав чиновник, опублікувавши яскраве відео "бавовни".

Водночас пропагандистські росЗМІ заявили, нібито "кілька вибухів" у північно-західній частині Мелітополя вночі 2 вересня були "результатом роботи російських систем ППО". Окупанти стверджують, що ще з'ясовують інформацію "про можливі наслідки обстрілу".

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...

Необхідне й сучасне рішення: В Україні створили новий окремий рід військ

вівторок, 7 травень 2024, 20:29

Кабінет Міністрів підтримав проєкт указу президента України Володимира Зеленського, напрацьований Міноборони спільно з Генштабом, про створення окремого роду військ в ЗСУ – Сил безпілотних систем. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров 7 травня...