Знову спалилися: "Слуг народу" засікли в ще одному ресторані Києва (фото)

Ресторан "Монтеккі і Капулетті" в карантин офіційно працює лише в режимі доставки.

У Києві біля ресторану "Монтеккі Капулетті" "засікли" членів аграрного комітету Верховної Ради, інформують Патріоти України.

Зазначається, що народних депутатів від "Слуги народу" Маргариту Шол, Олександра Гайду, Павла Халимона помітили біля входу в заклад. Як пише видання, найімовірніше, депутати вирішили "обмити" ухвалення закону про землю, який напередодні був підписаний президентом Володимиром Зеленським.

Заклад має два окремі входи в окремі зали: "Монтеккі" і "Капулетті". На фото видно, що в частині італійського ресторану "Монтеккі" – темно і закрито, в частині "Капулетті" всередині видно, як ходять офіціанти.

Як пише видання, ресторан в карантин офіційно працює лише в режимі доставки. У ресторані подають італійську кухню: салати, пасту, піцу, супи. Наприклад, салат з телятиною гриль, артишоками, овочами і руколою коштує 329 грн, паста з м'ясом кролика 299 грн, піца "Цезар" – 247 грн, різотто з морепродуктами – 345 грн, равіолі з бараниною – 194 грн.

Пізніше до закладу під'їхав наряд поліції. Маргарита Шол заявила, що прийшла в ресторан лише доставку забрати. "Я ж іногородній депутат, мені потрібно десь харчуватися", – сказала вона.

Джерело: Страна

Не панацея? Черник пояснив, чому Україні не варто робити ставку на ракети від Німеччини

понеділок, 29 квітень 2024, 16:44

Німецькі ракети Taurus, які Олаф Шольц не поспішає передавати Україні, допомогли б Силам оборони, але не змінили б хід війни. Таку думку в ефірі телемарафону висловив військовий експерт та полковник запасу ЗСУ Петро Черник, передають Патріоти України....

Скандальна норма: Чому чоловікам за кордоном не продовжують закордонних паспортів - пояснення консула й адвоката

понеділок, 29 квітень 2024, 16:30

Припинено прийом нових заяв на вчинення консульських дій від певної категорії українців, а саме чоловіків, віком 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Виняток становлять лише оформлення посвідчення особи на повернення в Україну. Такі дії ...