Знову спалилися: "Слуги народу" прийшли пом'янути в Одесі загиблих сепаратистів (фотофакт)

Незважаючи на карантин, політики прибули сьогодні на Куликове поле.

Народні депутати України Олексій Леонов та Артем Дмитрук вранці 2 травня в Одесі прийшли на Куликове поле та поклали квіти до Будинку профспілок, де 2 травня 2014 року загинула група сепаратистів в ході протистояння з прихильниками Євромайдану та футбольними уболівальниками. Про це повідомляє видання "Погляд з Одеси", передають Патріоти України.

У 2014 році на Куликовому полі розміщувався табір прихильників антимайдану та намет, в якому постійно перебували священики УПЦ МП. Тут же проходили щоденні тренування проросійських так званих "народних дружин", озброєних битами.

2 травня 2014 року відбулися перші сутички прихильників єдності України та антимайдану. Це сталося на вулиці Дерибасівській, а потім зіткнення перемістилися на Куликове поле, де під час пожежі загинули сепаратисти. Незважаючи на карантин, нардепи від "Слуги народу" прибули сьогодні на Куликове поле.

"Будинок профспілок сьогодні. Спочатку поліція сказала, що взагалі нікого не пропустить. Потім, що будуть пускати по дві особи покласти квіти. З бічного входу вже встигли зайти два народних депутата - Олексій Леонов та Артем Дмитрук", - написав у Facebook журналіст Михайло Штекель.

Користувач соцмережі Олександр Гром обурився тим, що співробітники поліції супроводжують проросійських "слуг народу" в момент покладання квітів до місця загибелі сепаратистів.

"Фото з депутатамі від "Слуги народу", які прийшли поминати сепаратистів, вже облетіло всі соцмережі. З цими потворами все ясно. Але ось у мене питання до керівника Нацполіціі: а що це за представник ваш біля них у фірмовій масці? Це офіційна позиція Нацполіціі поминати терористів? Завтра підете на поминки Гіві, Мотороли і Захарченко?" - написав він.

За два кроки до... Росія, Китай, Іран та їх сателіти пов'язані не ідеологією, а відчаєм, - WP

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:00

Іран, Росія, Китай та КНДР очолюють блок диктаторських режимів, до якого входять і терористичні угрупування - їх пов'язує не ідеологія, а відчай. Про це йдеться в аналітичній статті на сайті The Washington Post, передають Патріоти України. Всі ці країн...

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...