"Знову цей ***аний Путін": Окупант поскаржився на зменшення виплат за участь у війні проти України. Перехоплення

Російські окупанти скаржаться на те, що їм зменшили виплати за участь у війні проти України. Попри те, вони задоволені і тим, що дають та готові й за такі гроші ставати вмістом чорних пакетів. Про це свідчить чергове перехоплення телефонної розмови російського військового українською розвідкою. Відповідний аудіозапис оприлюднили в ГУР, передають Патріоти України.

Як випливає із записаної розмови, окупант скаржиться своїй чи то дружині, чи то знайомій, на те, що їм усім знизили зарплату за участь у війні проти України. Він звинувачує у цьому російського диктатора Володимира Путіна та називає його звичним російським словом.

При цьому, як випливає з розмови, звинувачуючи Путіна у низьких зарплатах, окупанти не мають нічого проти самої війни та такого способу заробітку. "Щодо грошей, Оленька, щоб ти знала, тут хлопці по 170, максимум по 180 тисяч рублів отримують. А 197 – це сержантські та командирські. Зрозуміла? Так, усім знизили виплату. Знову цей ї*аний путін", – сказав він.

Окупант також засмутив свою жінку тим, що не отримує бойових виплат. Він їй пояснив, що "бойові" отримують лише контрактники, але в результаті в них всеодно виходить менше, ніж у мобілізованих. Тому радить їй задовольнятися тим, що зараз є, бо це й так, на його думку, багато.

"Ми й так багато отримуємо, як нам сказали, тільки контрактники бойові отримують. У них із бойовими все одно менше виходить, ніж у мене. Тому задовольняємося тим, що є. І так по 200 тисяч не погано, – сказав російський окупант.

Обережно, нецензурна лексика! 18+

Не тільки "бомбити Пекін та Москву"?: Трамп пообіцяв наважитися на несподіваний вчинок, якщо стане президентом

неділя, 2 червень 2024, 18:54

У разі свого обрання на пост президента Дональд Трамп готовий розсекретити документи про вбивство Джона Кеннеді, теракти 11 вересня, а також справу Джеффрі Епштейна (мільйонер, що гвалтував молодих дівчат; скоїв самогубство через місяць після ув'язненн...

У Неїжпапи відреагували на повідомлення росіян щодо знищення ракетним ударом в порту Одеси кораблів та катерів ВМСУ. Що ж трапилось насправді

неділя, 2 червень 2024, 18:31

Прикриваючись намаганням вразити кораблі Військово-Морських Сил ЗС України, Росія вчергове завдала удару по цивільних об'єктах, пошкодивши портову інфраструктуру. Про це повідомляє Служба зв’язків з громадськістю Командування Військово-Морських Сил ЗСУ...