Знову все не за планом: Мер російського міста в Приморському краї не впорався зі словом "денацифікація" (відео)

Днями в мережі з'явився відеозапис, на якому Олександр Теребілов, мер російського міста Дальнегорськ, що в Приморському краї, під час святкового виступу кілька разів намагався вимовити слово "денацифікація". Про це повідомляє Вaza, передають Патріоти України.

"Ми знаємо, що з 24 лютого на території України проводиться "спеціальна військова операція" з денафікаці…, денафік…, денацифікації…" — вимовив нарешті Теребілов це слово з усмішкою під час виступу до Дня РФ.

Відео виклав у мережу місцевий журналіст. Після цього мер особисто з військкомом прийшов до редакції, щоб вручити журналістові повістку у військкомат. Але з'ясувалося, що він пішов у відпустці. Співробітники каналу кажуть, що Теребілов тривалий час ходив кабінетами та шукав журналіста, але зрештою пішов ні з чим.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...