Знову все не за планом: Путіну, який насміхався з українських танків, довелося відправити до України 50-річний "мотлох"

Президент країни-агресора РФ Володимир Путін раніше висміював українські танки, проте зараз змушений відправляти на війну до нашої країни піввікові Т-62. "Мотлох" радянського виробництва було знято зі зберігання та спрямовано до українського Мелітополя, передають Патріоти України.

Саме Збройні сили України наразі дають відсіч на полі бою "другій армії світу".Так, у грудні 2019 року Путін висміяв українські танки. На запитання, яке йому поставив український журналіст Роман Цимбалюк, він пожартував, натякнувши, що військова техніка ЗСУ безнадійно застаріла.

При цьому основним бойовим танком української армії є модернізований Т-64. Удосконалення бойової машини зробило її вагомим конкурентом у битві.

Після повномасштабного вторгнення до України, масових втрат особового складу й техніки РФ змушена відправляти на війну "мотлох минулого століття" – радянський танк 50-х років Т-62.Цей брухт, давно залишений на зберігання, Москва ешелонами спрямовує воювати до окупованого Мелітополя. Усього понад сотню таких консервних банок доставлено до України.

"Про яку ж модернізацію, високоточну, висококласну зброю, величезні бюджети, виділені на озброєння російської армії, заявляють в РФ? Сміється той, хто сміється останній. Дякуємо за метал, Росіє", – зазначається в матеріалі.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...