Знову з перепою? Медведєв спрогнозував "тотальну війну до повного винищення людства"

Заступник голови радбезу РФ Дмитро Медведєв заявив, що без максимального ослаблення Європи й розпаду США тотальної війни на винищення людства не уникнути. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України.

Медведєв наголосив, що завданням Росії є максимальне ослаблення та приниження Заходу, зокрема Європи.

"У цьому нам допомагають самі США. Адже їхня мета - панування над Старим Світом (втім, як і над рештою світу)", - заявив заступник голови радбезу РФ.

"А далі ціль може бути лише одна – розпад самих США. Або – як мінімум – створення повноцінної противаги Америці, як це було в період існування Союзу РСР та Варшавського договору. І тут уже видно перспективи нового балансу: ШОС, БРІКС, інші регіональні спілки, всебічний розвиток відносин із країнами Глобального Півдня", - додав він.

На його думку, якщо цього не станеться, на світ чекає "тотальна війна до повного винищення людства".

Медведєв переконує, що в сьогоднішніх умовах світ не протягне й десятка років.

Процес затягнеться? Стало відомо, коли в Україні добудують завод з виробництва Bayraktar

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:25

Турецька компанія Baykar планує завершити будівництво заводу з виробництва безпілотників Bayraktar в Україні до серпня 2025 року. Про це повідомляє агентство Reuters, передають Патріоти України. За словами генерального директора Халука Байрактара, заво...

"Пропоную всім заспокоїтись": У Дніпрі відреагували на заклики до оборони регіону

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:07

Дніпропетровську область вже готують до оборони. Це роблять без зайвого розголошення, заявив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у своєму Телеграм, передають Патріоти України. "На тлі останніх заяв про оборону Дніпропетровщини. Проп...