Знову запій? Медведєв, який заявляв про боротьбу з "повелителем пекла", назвав нову причину війни РФ проти України

Борець із "володарем пекла", а за сумісництвом заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв назвав нову "причину", через яку Росія розв'язала повномасштабну війну проти України. Цього разу він заявив, що Кремль розпочав вторгнення 24 лютого через "погрози з боку України відновити ядерну програму", передають Патріоти України.

Медведєву також привиділося, що в Україні "з диявольським задоволенням" говорили про застосування цієї "ядерної зброї" проти Росії. Про це він написав у російській соцмережі "Вконтакті".

З огляду на черговий пасаж, Медведєва вкрай дратують нагадування Києва про те, що РФ порушила взяті на себе в момент підписання Будапештського меморандуму зобов'язання не використовувати проти України жодної зброї і не чинити військового, політичного, економічного чи іншого тиску на сусідню суверенну країну. За це Україна добровільно відмовилася від свого ядерного потенціалу – третього у світі.

"Що ми бачимо на контрасті поряд із власними кордонами? Убогих маріонеток з неповноцінної держави, які нині гірко плачуть про ухвалене за Будапештським меморандумом 1994 року рішення вивести розташований у них на території ядерний арсенал, що залишився у спадок від СРСР. Зазначу, до речі, про рішення, ухвалене під жорстким тиском своїх нинішніх господарів із Вашингтона. Малоросійські "вожді" завжди потім говорили про нього як про вимушений крок, хоча утримувати "могутність", що звалися випадковим чином, у Києва коштів не було. І з явним присмаком гіркоти: від нині покійного Кравчука до нинішнього наркотичного лиходія", – "вишуканою" мовою гопника з підворіття спробував звинуватити Україну Медведєв.

До того ж йому привидівся намір України відновити ядерний потенціал – і вдарити по Росії. Саме цю маячню Медведєв назвав черговою "причиною" повномасштабного вторгнення РФ в Україну 24 лютого.

"А ще [у Києві говорили] про те, що вони з диявольським задоволенням застосували б його (ядерний потенціал. – Ред.) проти нас і своїх власних громадян. Про що недвозначно натякали, погрожуючи відновити ядерну програму. І що стало однією з причин проведення СВО", – написав Медведєв, передбачливо закривши коментарі під своїм постом.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...