"Знущається бабуся!": Марченко нагодувала морозивом 10-місячного онука, Медведчук прокоментував (відео)

Українська телеведуча, авторка та героїня пропагандистського фільму "Паломниця" Оксана Марченко показала сімейне відео, на якому грає з 10-місячним онуком та годує його морозивом. До об'єктиву також потрапив проросійський політик, кум президента Росії Володимира Путіна, народний депутат IX скликання Віктор Медведчук. Роликом Марченко поділилася з шанувальниками на особистій сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

На ньому знаменитість розважає маленького Вітю, якого назвали на честь дідуся. 48-річна зірка в окулярах та оверсайз-сорочці в чорно-червону клітку позує перед об'єктивом разом зі своєю невісткою Катериною та молодшою донькою Дашею. Дружина Богдана Марченка, старшого сина телеведучої від першого шлюбу, тримає на руках немовля. Разом вони грають дитячими інструментами.

Кадрами сімейної ідилії Оксана привітала інтернет-користувачів із Хрещенням Господнім, яке православні християни відзначали 19 січня. "І в голові, і в руках треба тримати тільки найпрекрасніше! Дітей та Любов! З Хрещенням, дорогі брати та сестри", – написала Марченко.

Також на відео засвітився Віктор Медведчук. Він не є рідним дідусем маленького хлопчика, проте саме на його честь назвали дитину. На записі Марченко тримає малюка на руках та дає спробувати йому білий пломбір. Той здивовано облизує морозиво та тримає його руками. Політик прокоментував: "Знущається бабуся".

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...