Знущаються над небіжчиком та його рідними: Російсько-терористичні війська відмовляються повертати тіло загиблого на Донбасі офіцера "Альфи"

Капітан "Альфи" Дмитро Каплунов

“ДНР” досі не повернула тіло загиблого співробітника спецпідрозділу Центру спеціальних операцій СБУ Дмитра Каплунова, який загинув під час виконання завдання в так званій “сірій зоні”? повідомляють Патріоти України з посиланням на Служби безпеки України.

Наголошується, що українська сторона ще 2 грудня офіційно звернулася до представників “ДНР” про передачу тіла військовослужбовця, погодившись на всі висунуті умови. Однак тіло Дмитра досі не повернуто.

З різних причин переговори кілька разів зривалися, хоча до них залучалися представники авторитетних міжнародних організацій.

“Зараз переговори тривають, і ми віримо, що сім’я в найближчі дні отримає можливість попрощатися з рідним”, – сказано в заяві СБУ.

Нагадаємо, 1 грудня диверсійно-розвідувальна група терористів спробувала проникнути в тил українських військовослужбовців у зоні ООС. Під час виконання бойового завдання підірвалися двоє українських військовослужбовців. Одного з офіцерів, що ще дихав, евакуювали побратими. Однак, за словами волонтерів, через безлад, що запанував у військово-медичному управлінні зі зміною командування ООС, вчасно не змогли надати дієву медичну допомогу.


Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...