"Знущалися, а потім застрелили": Дружина розповіла окупанту, що військові РФ самі вбили товариша по службі

Злочини російських військових в Україні не мають меж. Вони вбивають навіть своїх, сподіваючись, що війна "все спише". Про це йдеться у перехопленій телефонній розмові окупанта з дружиною, яку опублікувало Головне управління розвідки Міноборони, передають Патріоти України.

Жінка розповіла, що додому в Бурятію привезли тіло загиблого військового, який був повністю забинтований – мати не змогла його ні помити, ні перевдягти (щоб прослухати аудіо, доскролльте до кінця новини).

"Пройшов місяць і прийшов його друг з армії, у нього контракт закінчився. Він також "там" був. Прийшов до матері і сказав, що його вбили свої два офіцери. І що він був весь побитий", – зазначила дружина військвого.

За її словами, у друга вбитого закінчився контракт і він висловив готовність свідчити проти офіцерів-убивць. "Вони зараз ексгумацію хочуть робити, незалежну експертизу. Вони його били-били і потім убили, застрелили. Я кажу, пі… йо…. Думають, війна все спише", – обурилася росіянка.

Через це вона попросила чоловіка знайти будь-які можливості, щоб повернутися з війни додому. Радить звернутися до матері, у якої зв’язки в лікарнях, з метою отримати довідку про непридатність до служби.