Зникли світло та вода: У Бєлгородську область знову завітала "бавовна" (фото, відео)

Бєлгородську область вкотре атакувало "бавовнятко". 19 грудня місцеві жителі почули вибухи. У небі здіймається чорний густий дим. Про це повідомляють пропагандистські канали, інформують Патріоти України.

У Бєлгородській області чують вибухи

Над російським Шебекіно здіймається густий дим, а місцевим жителям приходять повідомлення про обстріли. Також повідомляється, що в місті раптово зникли електроенергія та водопостачання.

Губернатор області заявив, що наразі нібито триває обстріл Шебекінського міського округу. За попередніми даними, є один постраждалий – чоловік із переломами кісток передпліччя. У стані середнього ступеня тяжкості його доставлено до районної лікарні.

"Внаслідок обстрілу порушено електропостачання. Без світла залишається одна третина мешканців міста. Також є влучення снарядів до складських приміщень на території промзони. Оперативні та аварійні бригади виїхали на місце", – стверджує губернатор.


У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...