"Зникли" відразу обидва: Тракторист із Комі пішов воювати в Україну, щоб знайти сина (відео)

Російські пропагандисти хвалилися історією про те, як непридатний до служби 43-річний тракторист із Республіки Комі пішов воювати проти України, щоб "помститися" за сина-окупанта, який зник безвісти. Однак щось пішло не так і тепер чоловік теж не виходить на зв'язок. Історією росіянки про те, як її чоловік усіма правдами та неправдами записувався у "добровольці", наприкінці травня-2022 поділився пропагандистський Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

28 серпня стало відомо, що тракторист із Комі теж зник на війні. "Коли Катерина відпускала чоловіка на пошуки зниклого сина, вона й подумати не могла, що ситуація піврічної давності трапиться з нею знову. З 8 липня чоловік-добровольець не виходить на зв'язок, а жінка в істериці оббігає військкомати і обдзвонює командирів", – написали автори російського інформресурсу.

Відомо, що син окупанта Денис Казмали перестав телефонувати й писати рідним ще 26 лютого. У злочинній "спецоперації", розв'язаної РФ, він брав участь із перших її днів. Офіційно на батьківщині він не вважається загиблим, а просто зниклим безвісти.

Його батько Іван Казмали вирішив також брати участь у війні, хоча був непридатний за станом здоров'я. Із 8 липня його телефон вимкнений. "Командири не кажуть Катерині, що трапилося з чоловіком, а вона змушена переживати пекло втрати й пошуків у подвійному обсязі", – сказано в повідомленні Mash.

Додамо, що 14 липня Іван мав повернутись додому, бо його контракт закінчувався.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...