"Зникли" відразу обидва: Тракторист із Комі пішов воювати в Україну, щоб знайти сина (відео)

Російські пропагандисти хвалилися історією про те, як непридатний до служби 43-річний тракторист із Республіки Комі пішов воювати проти України, щоб "помститися" за сина-окупанта, який зник безвісти. Однак щось пішло не так і тепер чоловік теж не виходить на зв'язок. Історією росіянки про те, як її чоловік усіма правдами та неправдами записувався у "добровольці", наприкінці травня-2022 поділився пропагандистський Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

28 серпня стало відомо, що тракторист із Комі теж зник на війні. "Коли Катерина відпускала чоловіка на пошуки зниклого сина, вона й подумати не могла, що ситуація піврічної давності трапиться з нею знову. З 8 липня чоловік-добровольець не виходить на зв'язок, а жінка в істериці оббігає військкомати і обдзвонює командирів", – написали автори російського інформресурсу.

Відомо, що син окупанта Денис Казмали перестав телефонувати й писати рідним ще 26 лютого. У злочинній "спецоперації", розв'язаної РФ, він брав участь із перших її днів. Офіційно на батьківщині він не вважається загиблим, а просто зниклим безвісти.

Його батько Іван Казмали вирішив також брати участь у війні, хоча був непридатний за станом здоров'я. Із 8 липня його телефон вимкнений. "Командири не кажуть Катерині, що трапилося з чоловіком, а вона змушена переживати пекло втрати й пошуків у подвійному обсязі", – сказано в повідомленні Mash.

Додамо, що 14 липня Іван мав повернутись додому, бо його контракт закінчувався.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...