Знищена техніка та окупанти-боягузи: Легіон "Свобода Росії" показав кадри своєї роботи на Бєлгородщині

Російський добровольчий батальйон "Свобода Росії" показав відео своєї роботи у Бєлгородській області. На відео видно, як окупанти намагаються ховатись від добровольців, які знищують ворожу техніку. Про це йдеться на телеграм-каналі російського легіону "Свобода Росії", передають Патріоти України.

Добровольці стверджують, що під час їхнього рейду до Бєлгородської області, російські окупанти діяли непрофесійно та намагались ховатись від легіону "Свобода Росії".

"Маючи чисельну перевагу, діючи на знайомій їм території, солдати ЗС РФ панічно ховалися в посадках і під парканами. На відео є кадри укриття мотострілецької роти в покинутих житлових будинках місцевих жителів. Вони хотіли пограти в хованки, але наші артилеристи грають краще. Тут же - знищена і пошкоджена техніка, яка більше не поїде російськими дорогами руйнувати українські міста", - йдеться у повідомленні пресслужби легіону "Свобода Росії".

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...