Знищені 8 БМП і склад боєприпасів: Українська авіація влучно "відпрацювала" по окупантах

Українські Повітряні сили у п’ятницю, 24 червня, завдали кількох авіаударів по окупантах на Ізюмському напрямку в Харківській області. На завдання вилітали штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24м, передають Патріоти України.

У результаті вдалої атаки були знищені вісім бойових машин піхоти і жива сила ворога. Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ. Також на півдні українська авіація знищила черговий склад боєприпасів російських загарбників.

У той же час протиповітряна оборона ДШВ назавжди приземлила ще один російський штурмовик Су-25. Зазначається, що активність ворожої авіації поблизу українських кордонів не знижувалась. При цьому окупанти застосовують бойову авіацію переважно дистанційно – вони не входять у зону, де їх може збити українська протиповітряна оборона.

Окупанти продовжують здійснювати ракетні обстріли по Україні, використовуючи ракети різного класу – повітряного, морського і наземного базування.

Також загарбники ведуть повітряну розвідку з допомогою безпілотників як по лінії фронту, так і всередині України. У ДШВ ЗСУ зазначають, що ворог, очевидно, вивчає готовність українької оборони, вразливі місця критичних об’єктів інфраструктури, логістику і маршрути постачання західного озброєння.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...