Знищено багато ворожих ракет і снарядів: Неподалік від Москви вибухнув склад боєприпасів, є жертви, - Роман Цимбалюк

Росіяни не очікували, що війна хоч якось зачепить їхні території. Однак зовсім недалеко від Москви сильно постраждав стратегічний склад Міноборони РФ. Про це 29 червня повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

За його словами, 22 червня в селі Брастово у Володимирській області загорівся склад. "Поки на території України триває "спеціальна військова операція", на території Росії продовжують горіти склади з боєприпасами", – зазначив журналіст.

Що втратили росіяни

Цимбалюк розповів, що на тут складували арсенал комплексного зберігання ракет, боєприпасів та вибухових матеріалів головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони Росії. Під час пожежі боєприпаси почали детонувати. Через це окупанти втратили понад 400 протитанкових ракетних комплексів 9М113 "Конкурс" та снарядів до них. "Також це спричинило смерть мінімум трьох військовослужбовці Росії", – написав Цимбалюк.

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...