Знищено десятки одиниць техніки окупантів: Повітряні сили ЗСУ відзвітували про нові досягнення

Протягом доби в Україні знищено до тридцяти одиниць техніки окупаційних військ. Про це у Facebook повідомляє командування Повітряних сил Збройних сил України, передають Патріоти України.

У повідомленні сказано, що зенітні ракетні війська Повітряних сил продовжують контролювати повітряний простір, тримаючи авіацію окупантів на відстані.

"Тим часом ударна авіація Повітряних сил знищує склад боєприпасів ворожого угруповання військ на Південно-Бузькому напрямку. Також штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24М уразили скупчення озброєння та військової техніки на Ізюмському та Донецькому напрямках", - повідомляє командування.

У повідомленні сказано, що загалом з початку повномасштабного вторгнення Росії ударна авіація Повітряних сил завдала 1 700 групових авіаударів по позиціях, складах, техніці та живій силі російських окупаційних військ.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...