Знищено десятки окупантів, ворожі гелікоптери й танки: У ЗСУ назвали нові втрати РФ на півдні

За добу Збройні сили України на півдні знищили понад 30 російських окупантів, 2 ворожих гелікоптери та 8 танків. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Оперативне командування "Південь" ЗСУ за підсумками 4 жовтня, передають Патріоти України.

"Нашою авіацією завдано 7 ударів по противнику, підрозділами ж протиповітряної оборони знищено 3 безпілотних розвідники "Орлан-10" в Бериславському та Миколаївському районах та 2 гелікоптера Мі-8 та Мі-24 в районі Костромки й Брусківського", - йдеться у повідомленні.

У ЗСУ додали, що ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони півдня виконали 290 вогневих завдань. "Орієнтовні втрати противника за добу складають: 31 рашист та понад чотири десятки ворожої техніки, серед яких 8 танків, 26 одиниць автобронетехніки, крупнокаліберна гаубиця "Мста-Б" і гармата-гаубиця", - додали у ЗСУ.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...