Знищено до 400 окупантів: Гайдай розповів про результати "бавовни" у Кремінній на Луганщині

На тимчасово окупованій Луганщині все частіше українські воїни завдають ударів по місцях скупчення російських окупантів та техніки, а також по складах боєприпасів загарбників. Унаслідок влучних прильотів ворог зазнає великих втрат, передають Патріоти України.

За останні кілька днів тільки в окупованій Кремінній ліквідовано близько 400 російських окупантів, виведено з ладу близько сотні одиниць техніки ворога. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив очільник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

"Уже зранку маємо на фронті результати. По Кремінній на Луганщині пострибало "бавовнятко" кілька днів поспіль. Там чудові результати для нас, не дуже добрі для російської армії. В них декілька будівель були зруйновані, там десь до 400 людей особового складу ворога знищили",– сказав Гайдай.

За цей період, за словами голови Луганської ОВА, знищено або виведено з ладу до стану непридатності близько сотні одиниць техніки. Це сталося внаслідок руйнування низки ворожих об'єктів.

"Загалом перші ластівки звільнення наших населених пунктів є. На лівому березі річки Сіверський Донець ми можемо спостерігати певні позитивні дії наших підрозділів. Це Ізюмський напрямок і саме там буде ключовий етап деокупації Луганщини", – підкреслив Гайдай.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...