Знищено практично весь екіпаж: Російські ЗМІ назвали кількість загиблих на ВДК "Новочеркаськ" своїх моряків

Рештки згорілого ВДК Новочеркаськ

Російські пропагандисти визнали загибель 74 моряків під час ракетного удару по російському великому десантному кораблю (ВДК) Новочеркаськ.

Зокрема, про це почали відкрито писати провладні видання території окупованого Криму. Матеріал про загиблель російських загарбників випустила місцеве НТС (Незалежне телебачення Севастополя).

За їхньою інформацією, ще 27 окупантів під час цього ракетного удару було поранено.

Як вже повідомлялось, тактична авіація Повітряних сил ЗСУ атакувала крилатими ракетами великий десантний корабель Чорноморського флоту РФ Новочеркаськ у районі Феодосії.

Згодои міністерство оборони Росії підтвердило, що ЗСУ ракетами, випущеними з літаків Су-24, вразили великий десантний корабель Новочеркаськ. Окупанти також заявили, що "під час протиповітряного бою засобами ППО знищено два українських Су-24, які здійснювали пуск ракет".

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...