Знищено пункт управління та п'ять ЗРК: Генштаб ЗСУ розповів про нові втрати окупантів

Протягом доби Сили оборони вдарили по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки ворога. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України, передають Патріоти України.

Зазначається, що протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 7 таких районам, по пункту управління та по 5 зенітно-ракетних комплексах противника. Також силами та засобами протиповітряної оборони України знищено одну керовану авіаційну ракету Х-59.

В Генштабі зазначають, що підрозділами ракетних військ завдано ураження по одному району зосередження особового складу, двох радіолокаційних станціях, двох засобах протиповітряної оборони, двох артилерійських засобах та по складу боєприпасів противника.

В той же час ворог активно застосовує авіацію та квадрокоптери типу "FPV", проводить штурмові дії за підтримки бронетехніки.

Російські окупанти завдали 6 ракетних та 69 авіаційних ударів, здійснив 35 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

"Втомилась" по дорозі з Каспійського моря до України? У Калмикії впала російська ракета Калібр

середа, 10 липень 2024, 1:14

Вранці 8 липня біля села Солоне у Калмикії впала та вибухнула крилата ракета Калібр. На місці вибуху залишилася двометрова вирва, довкола розкидало уламки, пишуть росЗМІ. . Такі ракети використовує ВМФ Росії. Припускають, що ракета була несправна. . ...

Не просто так: Безсмертний пояснив, що стоїть за масованим обстрілом України 8 липня

вівторок, 9 липень 2024, 23:47

Масована атака РФ на Україну 8 липня, яка забрала життя понад трьох десятків людей, є дипломатичною тактикою країни-агресора. Так Росія хоче навʼязати нам та всьому світу свою позицію, передають Патріоти України. Про це у випуску OBOZ.Talk сказав дипло...