"Знищено тисячі солдатів і офіцерів противника, сотні одиниць техніки": Азербайджан повідомляє, що не відступив ні на крок і продовжує звільнювати свої окуповані території

Окремо азербайджанські військові підкреслюють, що беруть під приціл "виключно об'єкти військового призначення".

Міністерство оборони Азербайджану спростовує заяву прем'єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна про те, що азербайджанські війська нібито відступають із зайнятих раніше населених пунктів. Про це йдеться в заяві, яку оприлюднив прес-секретар Міністерства оборони Азербайджану Анар Ейвазов, інформують Патріоти України із посиланням на портал "Haqqin.az".

"Повідомлення про відступ азербайджанських військ із раніше зайнятих бойових позицій на окупованих територіях не відповідає дійсності. ... Азербайджанська армія не відступила ні на крок зі звільнених територій. У ці хвилини контрнаступ успішно триває в усіх напрямках", - йдеться в повідомленні.

Міноборони Азербайджану запевняє, що його сили знищили "тисячі солдатів і офіцерів армії противника, сотні одиниць автомобільної та броньованої техніки, засоби ППО, БПЛА, артилерійські і ракетні установки, міномети, зенітні знаряддя й інші види великокаліберного озброєння". Окремо азербайджанські військові підкреслюють, що беруть під приціл "виключно об'єкти військового призначення".

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...

"Наше життя і серце вщент": Внаслідок атаки на Харків 4 травня зруйнований м’ясокомбінат

неділя, 5 травень 2024, 22:13

Внаслідок російського удару по Харкову 4 травня був зруйнований м’ясокомбінат М’ясний. На його сторінці в Instagram опубліковане відео пожежі та руйнувань з коментарем «наше життя і серце вщент», передають Патріоти України.