"Знищили позицію ППО, а також укріплення, де сиділи "дядьки": Арестович розповів подробиці удару ЗСУ по мосту в Херсоні

Українські захисники у вівторок, 19 липня, обстріляли Антонівський міст в окупованому Херсоні. Також було знищено ППО та укріплення окупантів біля нього. Про це повідомив радник глави Офісу президента Олексій Арестович, передають Патріоти України.

«Біля мосту знищили позицію ППО, а також укріплення, де сиділи „дядьки“, які той міст охороняють. По самому мосту теж приклалися, бо з чим чорт не жартує», - сказав він.

При цьому Арестович зазначив, що навряд чи можна очікувати, що міст звалиться вже завтра. Раніше заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський повідомив, що Антонівський міст через Дніпро у Херсоні пошкоджено, але поки що може використовуватися.

19 липня у районі Антонівського мосту у тимчасово захопленому Херсоні пролунали вибухи. Радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань повідомив, що захисники України завдали удару по базі російських окупантів, розташованої біля мосту, і що росіяни розгублені через успішні дії ЗСУ.

"Тут є великий простір для подальшої роботи": Клімкін розповів, хто у світі може натиснути на Росію щодо завершення війни в Україні

субота, 4 травень 2024, 8:22

Якщо у вищого керівництва Китая виникне потреба у припиненні війни в Україні, Пекін зможе цього добитись. І хоча КНР не може вказувати Росії безпосередньо, лише у цій країни достатньо впливу на РФ. Про це OBOZ.Talk розповів дипломат, ексміністр закордо...