"Знищили три крилаті ракети росіян і два "Сонцепеки": Повітряні сили України відзвітували про успіхи за день

Ударна авіація Повітряних сил 21 травня вкотре успішно відпрацювала по ворожих цілях. Вдалося збити ще три ворожі крилаті ракети. Про це йдеться у зведенні командування Повітряних сил ЗСУ, передають Патріоти України.

Наші бійці також знищили щонайменше 12 одиниць військової техніки російських окупантів, зокрема дві важкі вогнеметні системи типу "Сонцепік".

Зазначається, що вороги завдавали ударів по території України з акваторії Чорного моря крилатими ракетами "Калібр". "Дві ракети вдалося перехопити та знищити в небі винищувачами Повітряних сил та ще одну підрозділом зенітних ракетних військ Вінницької області", – написано в повідомленні.

Також підрозділам протиповітряної оборони Сухопутних військ на східному напрямку вдалося збити безпілотник типу "Орлан-10".

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...