"Знищили вщент": ЗСУ зупинили штурм РФ на Авдіївському напрямку (відео)

Українські десантники придушили штурм окупантів на Авдіївському напрямку. Ворог намагався атакувати піхотою на "мотолигах", передають Патріоти України.

"На світанку росіяни кинулися штурмувати позиції одного з підрозділів 71-ї єгерської бригади ДШВ на Авдіївському напрямку", - йдеться у повідомленні. Окупанти виїхали на двох МТ-ЛБ, по чотири-п'ять штурмовиків на кожному.

"Але до позицій десантників не доїхали - їх помітила аеророзвідка, а "гарячу" зустріч влаштували оператори FPV-дронів. Техніка разом із екіпажем та десантом знищена вщент", - додали у ДШВ, додавши, що ліквідовано з десяток окупантів.

Втрати РФ в Україні

У пакеті будуть гаубиці Caesar і танки: Франція готує військове підкріплення для ЗСУ

четвер, 18 липень 2024, 20:45

Франція готує новий пакет військової допомоги Україні. До нього, серед іншого, увійдуть гаубиці Caesar. Про це повідомляє France Info, передають Патріоти України. Згідно з документом, з яким ознайомилося видання, Україна отримає 128 транспортних машин ...

Росія втратила близько 200 танків Т-62: Коваленко пояснив, про що це свідчить

четвер, 18 липень 2024, 20:06

Від часу повномасштабного вторгнення російські окупанти втратили понад 200 танків Т-62 різних модифікацій, з яких 165 верифіковано як знищені, пошкоджені або “затрофеєні”, передають Патріоти України. Військовий оглядач групи “Інформаційний спротив” Оле...