Знищили взвод окупантів: На Харківщині ЗСУ хитрістю приспали пильність ворога і розгромили його

У Харківській області українські військові провели успішну операцію зі знищення ворога, відволікши його увагу хитрим маневром. Щоб одні підрозділи могли успішно піти у контрнаступ, декілька інших відволікали на себе увагу, імітуючи наступ зі своєї сторони, передають Патріоти України.

Такий обманний маневр допоміг українським воїнам завдати сильних втрат ворогу. Про результати операції розповіли українські військові, повідомляє Радіо Свобода.

Зазначається, що декілька підрозділів українських захисників імітували наступальні дії з кількох флангів. У це же час наступальна операція проводилася з зовсім іншої сторони.

У результаті операції вдалося знищити два танки російських окупантів, одну бойову машину піхоти та до взводу особового складу. З українського боку втрат під час операції нет було. "Завдали їм вогневої поразки і відійшли. Я оцінюю, що робота була виконана на відмінно. Тому що без втрат, це найголовніше", – розповів заступник командира окремого гірсько-штурмового підрозділу ЗСУ Василь.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...