"Знищити щось і пишатися цим - це і є сутність "русского мира": Подоляк відреагував на цинічні слова пропагандиста Соловйова

Російський пропагандист Владімір Соловйов з'їздив в окупований Соледар та показав російській аудиторії відеоматеріали того, що зробила Росія з містом та його околицями. Цими діями він підтвердив розлад свого психічного стану та ще раз довів терористичну сутність "російського світу". Про це розповів радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк, передають Патріоти України.

За його словами, російський пропагандист продемонстрував, що девіз "російського світу" – це "знищити та пишатись".

Пропагандисти пишаються наслідками війни

Михайло Подоляк розповів, що психічно хворі люди не критичні до свого стану здоров'я, а тому пропагандисти саме так себе поводять й пишаються тим, що накоїли в Соледарі та інших українських містах.

"Людина говорить, що це вони зробили й показує це демонстративно. Чому я кажу, що це абсолютно конкретний зафіксований психічний розлад? Тому що людина показує це світу й говорить: "дивіться, ми оце робимо й ми цим пишаємось. Тобто ми знищуємо цивілізацію, ми приходимо вбивати цивільне населення, ламати їхнє життя, знищувати їхні місця, знищувати їхні родинні оселі, а потім ми цим пишаємось. Оце ми такі круті, оце і є сутність "русского мира", – сказав Подоляк.

За словами посадовця, "русский мир" – це не тільки концепція, коли росіяни прийшли когось зламали й сказали, що вони тепер будуть розмовляти тільки російською мовою, любити тільки Гєоргія Жукова чи спати з книжкою Федіра Достоєвського.

"Русский мир" – це "знищити й пишатись". "Знищити і пишатись" – це девіз "русского мира" і Соловйов просто це зафіксував", – сказав радник голови Офісу Президента.

Україна "замосадить" злочинців

Михайло Подоляк також зазначив, що усі пропагандисти будуть відповідати за розпалювання війни на лаві підсудних спеціального трибуналу, в тому числі Сєргєй Мардан, який говорив, що з Дніпром та Києвом буде теж саме, що й з Маріуполем.

Чому війна правильно закінчиться? Тому що ми цього Мардана з таким чудесним прізвищем обов'язково маємо "замосадити". Тобто забрати й привезти. І нехай він розповідає, що він хоче робити з цивільним населенням будь-якої країни, перебуваючи на лаві підсудних в рамках спеціального трибуналу,
– сказав Подоляк.

Радник голови Офісу Президента переконаний, що світ буде підтримувати Україну й надалі, бо там бачать, що робить Росія, які вона має "цінності" й на що вона готова, а тому Україна зможе дістати всіх пропагандистів та посадити на лаву підсудних.

Джерело: 24 канал

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...