Знищив генерала і багато бронетехніки РФ: У ЗСУ розповіли про героїзм пораненого українського снайпера

У Збройних силах України розповіли про героїзм одного зі снайперів Десантно-штурмових військ Олексія (ім’я змінене в цілях безпеки), який нещодавно через поранення потрапив до госпіталя. На рахунку бійця одного з підрозділів 81-ї окремої аеромобільної бригади багато ліквідованих російських окупантів. Серед них і генерал армії РФ, передають Патріоти України.

Снайпер Олексій до поранення допомагав боротися проти ворога у Харківській області. Про це повідомляє командування Десантно-штурмових військ ЗСУ у Facebook.

Крім живої сили противника, яку вдалося ліквідувати українському воїну, на його рахунку також два знищені танки і кілька бронемашин – їх Олексій допоміг "стерти з лиця землі", коректуючи вогонь артилерії.

"В районі міста Ізюм він успішно виконав завдання із коректування вогню артилерії по колонах та змінних позиціях противника. В результат чого було знищено два танки та декілька бронемашин, а також кілька десятків живої сили противника", – йдеться у повідомленні.

Пізніше боєць отримав поранення і зараз лікується в одному з медзакладів. В ЗСУ зазначають, що командування військової частини уже представило його до нагороди.

"Снайпер з нетерпінням чекає свого одужання, щоб повернутися до своїх побратимів та продовжувати знищувати окупантів, захищаючи свою Батьківщину", – додали в ДШВ ЗСУ.

"Скоріш за все, це буде в районі...": Екскомандир полку "Азов" оцінив підготовку росіян до нового наступу

понеділок, 6 травень 2024, 14:30

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку "Азов", майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Н...

"Егоїстичний, зарозумілий і стратегічно необґрунтований крок": Брайза "розніс" позицію Білого дому щодо ударів по російських НПЗ

понеділок, 6 травень 2024, 13:59

Колишній радник держсекретаря США Метью Брайза висловив різку критику на адресу Білого дому через їхнє прохання до України утриматися від ударів по нафтопереробних заводах на території Росії Про це він розповів у інтерв’ю для програми "Студія Захід" на...