"Знищив справу його життя": Стало відомо, як Горбачов відреагував на війну в Україні

Останній лідер Радянського Союзу Михайло Горбачов вважає, що російський диктатор Володимир Путін знищив всю його спадщину, розв'язавши війну проти України. Він розчарований та повністю усвідомлює, що відбувається. Про реакцію Горбачова на війну в Україні розповів його близький друг, російський журналіст Олексій Венедіктов в інтерв'ю Forbes Russia, передають Патріоти України.

"Я можу вам сказати, що він розчарований, звичайно, він розуміє (що відбувається). Це була справа його життя. Свободи - це справа Горбачова", – заявив журналіст.

Агресивна й диктаторська політика Путіна повністю знищила "спадщину Горбачова". Венедіктов зауважив, що реакція радянського лідера цілком прогнозована.

Як зазначив журналіст, коли Горбачов очолював СРСР у 1985-1991 роках, у Європі налічувалося чотири тисячі військових із підрозділів Сил швидкого реагування НАТО. "Тепер НАТО оголосило, що до кінця наступного року тут буде 300 тисяч осіб", - сказав він. Венедіктов додав, що зростає рівень загрози між Сходом і Заходом.

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...