"Знижує розумові здібності": У Росії знайшли "незвичне" виправдання провалів своєї армії (відео)

У Росії озвучили безумну теорію про те, що військовослужбовцям ЗС РФ для зниження їх когнітивних здібностей нібито підсипають у їжу "якісь речовини". Наприклад, фтор, через який окупанти і припускаються стількох помилок у війні проти України, передають Патріоти України.

Відповідне припущення пролунало в одному з інтернет-ефірів пропагандистів. На цей момент звернув увагу український журналіст Денис Казанський і поділився фрагментом у Telegram.

Спікер, який на фоні розвісив російський православний прапор, сказав: "Є гіпотеза, що в їжу збройних сил, особливо генералів, підмішують якісь речовини, той самий фтор, який різко зменшує розумові здібності й вольову компоненту". Другий так званий експерт у цей момент почав посміхатися.

Казанський пожартував, що в "Z-психушці нарешті назвали реальні причини, через які провалилося вторгнення в Україну".

"Що ж, залишилося тільки розібратися, що підмішують в їжу самим Z-активістам. Судячи з їх розумових здібностей, їхній мозок розкладає явно щось страшніше за фтор", – написав блогер.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...