"Золоті люди": У мережі показали, чим годують захисників України в польових умовах (відео)

Бійці Збройних сил України показали, як харчуються на передовій. Незважаючи на складні польові умови, наші військовослужбовці встигають не лише захищати рідну землю від окупантів, а й готувати повноцінний обід, передають Патріоти України.

Як готують та набираються сил бійці ЗСУ показали у мережі. Відповідне відео в Tik Tok опублікував користувач з нікнеймом ZajiGalkin.

Військовослужбовець, не стримуючи емоцій, поділився у мережі багатим столом українських бійців. Навіть на передовий захисники країни готують одразу кілька страв. Боєць ЗСУ похвалив кухарів і вмить розвінчав міф про те, що військовослужбовці нібито нічого не їдять.

"Це золоті люди, люди від Бога, кухарі такі, що Мішленівську зірку хлопцям треба давати. Сирний супчик, гречечка з овочами. М'ясо з овочами. Солдати не їдять нічого, ага ... І салат. Шана вам хлопці, дякую", – сказав боєць ЗСУ.

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...