"Золоті люстри та мармурові ванни": Зеленська розповіла про враження від життя на президентській дачі (відео)

Родина президента України Володимира Зеленського рік намагалася уникнути переїзду на державну дачу в Конча-Заспі. Вони зробили це лише на вимогу служби охорони українського лідера. Про це заявила дружина глави держави Олена Зеленська, додавши, що була і залишається не в захваті від такої ідеї. Вона дала перше велике телевізійне інтерв'ю журналістці "1+1" Наталії Мосейчук, передають Патріоти України.

"Коли ми все ж вирішили, що треба так зробити, я розуміла реакцію негативну. Я сама так реагувала. Але це вимоги державної охорони – ми нічого не можемо зробити", – пояснила перша леді.

Зеленська розповіла, що вони зробили в будинку мінімальний ремонт, адже там всюди були "золоті люстри та мармурові ванни". Всі роботи були виконані за власний рахунок їхньої сім'ї.

"Треба було збити позолоту і пофарбувати в спокійніші кольори. Меблі в нас були, тому що ми переїхали після того, як продали свій будинок. Коли ми його полишимо, там можна буде мешкати іншій президентській родині, або, можливо, використовувати її для інших цілей", – сказала Зеленська.

Вона додала, що також на території дачі є басейн, але він не працює. За її словами, у них, мабуть, не вистачить грошей, аби його відремонтувати.

Все не так погано як декому здається: Голова Комітету збройних сил Сенату США спрогнозували термін контрнаступу ЗСУ

вівторок, 19 березень 2024, 8:14

США наразі вважають, що впродовж найближчих місяців і до кінця 2024 року українські військові відтіснятимуть росіян, а наступного року перейдуть у наступ і встановлять вогневий контроль над Кримом. Але для цього потрібна допомога США. Додаткове фінансу...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 березня

вівторок, 19 березень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.03.24 орієнтовно склали: