"Золотий трикутник" Парижу: Нардеп Гончаренко показав, де живуть друзі Путіна (відео)

Народний депутат від “Європейської солідарності” Олексій Гончаренко показав елітні квартири в Парижі друзів-олігархів президента РФ Володимира Путіна. Про це йдеться у відео на Youtube-каналі нардепа, передають Патріоти України.

Квартира олігарха та “члена клану Путіна” Геннадія Тимченка знаходиться у “золотому трикутнику” Парижу, тобто в декількох хвилинах прогулянки від Тріумфальної арки. Також в елітному районі Парижу знаходяться апартаменти директора пропагандистських ЗМІ “LifeNews”, “Известия” та інших - Арама Габрелянова. Його квартира розташована біля Булонського Лісу, одного із найстаріших парків Європи.

“Кремлівські пропагандисти, чиновники і друзі Путіна дуже люблять розповідати, як сильно вони люблять Росію. Але, як виявляється, люблять вони її, перебуваючи на озері Комо, у Відні або в Парижі. Чомусь вони вирішили купити квартиру не в Саратові, Сизрані або Омську. Ці люди вважають за краще мати нерухомість в елітних районах Парижа, “на загниваючому Заході”, - пише в описі відео Олексій Гончаренко. І Габрелянов, і Тимченко підпадають під українські санкції.

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...